دانستنی های اداری و مدیریتی

دانستنی های اداری و مدیریتی

مطالب مدیریتی، بخشنامه ها و قوانین اداری کشور و سایر موضوعات کاربردی
دانستنی های اداری و مدیریتی

دانستنی های اداری و مدیریتی

مطالب مدیریتی، بخشنامه ها و قوانین اداری کشور و سایر موضوعات کاربردی

رابطه هوش هیجانی با مدیریت

در بسیاری از موارد مشاهده می شود که مدیران بخش های مختلف کارخانه ای و به طور کلی مدیریت انسانی چندان به هوش هیجانی اهمیت نداده و آن را در کار خود کم اهمیت می دانند...  این اشکال در حالی پیش آمده است که یکی از فاکتور های اساسی خصوصا در کارخانه های بزرگ که روابط آن ها بین کشور ها و حتی بین قاره ای نیز می شود، یک نیاز اساسی و مهم محسوب شده و نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت.
تعداد نه چندان کم بلکه می توانیم بگوویم زیاد از مدیران در ارتباط با پرسنل و کارکنان دچار اشکال می گردند و این مشکل ناشی از اشکال در هوش هیجانی ایشان می باشند اما آن ها این مسئله را نمی دانند. بسیاری گمان می کنند تنها عامل موفقیت داشتن هوش منطقی مناسب است و از تاثیر شگرف هوش هیجانی بی اطلاع می باشند.
هوش هیجانی تاثیر بسیار زیادی بر سطوح پایین سازمان دارد. پژوهشی در دانشگاه استنفورد نشان می دهد که هوش هیجانی ضعیف عامل از دست دادن هفتاد درصد مشتریان بوده است. به هر حال تاثیر هوش هیجانی در مدیریت غیر قابل انکار است و به یکی از فاکتور های اساسی موفقیت تبدیل شده است. تصور کنید در همین مکان هایی که پژوهش انجام شده است و در دانشگاه استنفورد بر روی آن ها تحقیق انجام شده است، افراد از هوش هیجانی بالاتری برخوردار بودند و می توانستند هر مشتری را که نزد آن ها می آید به خوبی جذب کنند. در این صورت سود حاصله به میزان باور نکردنی افزایش می یافت و پیشرفت این کارخانه یا مرکز اقتصادی به بیش از سه برابر می رسید. توجه کنید که نتایج فقط بر روی هوش هیجانی متمرکز بودند و بیان می کردند که این کاهش هفتاد درصدی تنها از کمبود هوش هیجانی EQ افراد ناشی می شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد